Luftfragt med Sipto.

Fejlfrie leveringer til konkurrencedygtige priser.

Luftfragt med Sipto.

Fejlfrie leveringer til konkurrencedygtige priser.

Luftfragt til konkurrencedygtige priser

Leveringstid kan være yderst kritisk i forbindelse med en forsendelse, og i de tilfælde kan det være brugbart at transportere med fly, f.eks. ved afsendelse på tværs af kontinenter, eller flere lande.
Hos Sipto kan vi med vores store netværk tilbyde attraktive transportaftaler med luftfragt, som dækker Europa samt resten af verdenen.

Tryk her for at indhente priser.

Vejledning og kombinering

Hos Sipto står vores dygtige personale altid klar til at vejlede dig og din virksomhed, i forbindelse med din forsendelse.
Vi kan rådgive jer i forhold til hvilken transporttype der er oplagt at benytte, samt håndtering af eventuelle spørgsmål inden og under forsendelsen.
Vi kan også tilbyde attraktive kombinationsløsninger, hvor at luftfragt eksempelvis kan kombineres med vejtransport eller lignende transportformer.

Tryk her for at indhente priser.

Vi er din partner indenfor transport.

En kombination af mange års erfaring med logistik, og et veluddannet personale gør, at vi kan indhente og levere konkurrencedygtige priser på transport i Danmark, samt resten af verden. Vores store netværk af samarbejdspartner gør at vi kan løse enhver fragt opgave.

Skal vi håndtere din forsendelse?

Udfyld formularen – så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid.